2021 Moda Koltuk Renkleri

En çok tercih edilen koltuk renkleri; vizon, gri, antrasit, lacivert, krem ve kiremit renkleridir. Soru ve cevap sayfamızdaki gelen sorulardan da en çok bu renklerin tercih  edildiğini görebilirsiniz. Bu renkleri yalın şekilde kullanabileceğiniz gibi birbirleri ile kombinleyerek de kullanabilirsiniz. Sırasıyla, en çok tercih edilen bu koltuk renkleri ve birlikte kullanabileceğiniz renklerden bahsedersek;

Vizon Rengi Koltuklar

En çok tercih edilen koltuk rengi olduğunu söyleyebiliriz. Salon dekorasyonunda kullanımını yalın olarak yada kiremit, koyu yeşil, petrol mavisi, bordo ve mürdüm renkleri ile birlikte görmekteyiz.

Mondi Monet Köşe Takımı

Yalın şekilde kullanımında bir parça renk katmak isteyenlere önerimiz renkli bir berjer olacaktır. Bu berjer için renk; pudra pembe, lila, bordo ve lacivert rengi olabilir.

Vizon Koltuk Takımı İle Uyumlu Berjer Fon Perde Halı Modelleri 3

 

👉 Cevapladığımız sorulardan; dekorekrani.com/soru-106-vizon-kose-koltuk-takimi-ile-uyumlu-berjer-fon-perde-hali yazımız içerisinde vizon renk ile uyumlu berjer, fon perde ve halı renklerini inceleyebilirsiniz.

Gri Renk Koltuklar

En çok tercih edilen ikinci ve yanında hangi renk kullanılırsa uyum sağlayan koltuk rengidir. Eğer dekorasyon konusunda iyi değilseniz gri renk koltuk takımı tercih edebilirsiniz.

Bellona Orlando Koltuk Takımı Melson Gri

 

Gri renk koltuklar ile istediğiniz renkte berjer, fon perde, halı ve aksesuar kullanabilirsiniz. Renk uyumu konusunda hiç zorluk yaşamazsınız.

Gri renk ile uyumlu önerdiğimiz altı farklı renk; hardal sarı, kiremit, yeşil, mor, mavi ve pudra pembe renkleridir.

👉 Cevapladığımız sorulardan; dekorekrani.com/soru-38-antrasit-gri-koltuk-takimi-ile-uyumlu-hali-ve-fon-perde-onerisi yazımız içerisinde gri renk ile uyumlu yedi farklı fon perde ve halı modellerini inceleyebilirsiniz.

Gri ve pudra pembesi koltuk takımına en güzel örnek;

Mobilyam İnegölden Irmak Gri ve Pudra Pembe Koltuk Takımı

Antrasit Renk Koltuklar

En çok tercih edilen üçüncü koltuk rengidir. Köşe koltuk olarak yalın kullanımının yanında krem, lacivert, bej, hardal sarı, kiremit ve bordo renkleri ile birlikte kullanımını görmekteyiz.

Antrasit Köşe Koltuk Takımı

 

Antrasit renk ile uyumlu önerdiğimiz renkler; hardal sarı, kiremit, koyu yeşil, bordo, lacivert ve krem renkleridir.

Doğtaş Lounge Bordo Gri Koltuk Takımı

 

👉 Cevapladığımız sorulardan; dekorekrani.com/soru-91-antrasit-koltuk-takimi-ile-uyumlu-fon-perde-ve-hali-onerisi yazımız içerisinde antrasit renk ile uyumlu fon perde ve halı modellerini inceleyebilirsiniz.

Lacivert Renk Koltuklar

En çok tercih edilen dördüncü rengimiz olan lacivert, yalın kullanımında boğucu bir mekan oluşturacağı için yanında krem, gri ve bej renkler ile tercih edilebilir.

Bellona – Orlanda Koltuk Takmı Lacivert Gri

 

Lacivert renk yalın kullanılacaksa, fon perde ve halı açık gri, krem renk tonlarında olmalıdır.

Lacivert Koltuk Takımı İle Uyumlu Fon Perde – Halı Önerileri 1

 

Krem, gri ve bej haricinde lacivert renk ile çok şık olduğunu düşündüğümüz iki renk; açık mor ve bakır rengidir. Buna en güzel koltuk takımı örneği;

Tetri Home Elegance Koltuk Takımı

Krem Renk Koltuklar

En çok tercih edilen beşinci koltuk rengi olan krem renk, aslında berjer veya lacivert, kiremit, koyu yeşil, mint yeşili renklerinin yanında sık kullanılmaktadır. Yalın kullanımı diğer renklere oranla biraz daha az tercih edilmektedir.

Berke Mobilya Katrina Relax Koltuk Takımı Krem Kiremit

 

Ancak krem renk yalın kullanımında şık ve sade bir dekorasyon imkanı verebilir. Buna güzel bir örnek;

Weltew Home – Beyoğlu Koltuk Takımı

 

Krem renk ile uyumlu önerdiğimiz renkler; lila, kiremit, koyu yeşil, mürdüm, lacivert ve pudra pembe renkleridir.

Krem Koltuk Takımı İle Uyumlu Fon Perde Halı Önerisi 1 (Lila – Mor)

 

👉 Cevapladığımız sorulardan; dekorekrani.com/soru-84-krem-renk-koltuk-takimi-ile-uyumlu-fon-perde-hali-onerisi yazımız içerisinde krem renk ile uyumlu fon perde ve halı modellerini inceleyebilirsiniz.

Kiremit Renk Koltuklar

En çok tercih edilen altıncı koltuk rengimiz kiremit. Yalın kullanımı genellikle köşe koltuk şeklinde tercih edilmektedir.

Vivense Merlin Köşe Koltuk Kiremit

 

Özellikle gri, krem ve bej renkler ile birlikte çok uyumludur.

İstikbal İntido Koltuk Takımı Kiremit Bej

 

Kiremit renk; su yeşili, hardal sarı, koyu yeşil ve kahverengi ile birlikte de kullanılmaktadır.

İstikbal Scarlet Koltuk Takımı Kiremit Su Yeşili

 

👉 Farklı markalardan seçtiğimiz otuz altı kiremit renk koltuk modellerini; dekorekrani.com/populer-markalarin-en-sik-kiremit-rengi-koltuk-modelleri yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz, ev dekorasyonu konusunda daha fazla öneri ve tavsiye için ”Ev Dekorasyonu” ve farklı ülkelerden ev dekorasyonlarını konu aldığımız ”Ev Turu” kategorilerine bakabilirsiniz.

 

Bunlarda İlginizi Çekebilir

En Etkili Salon Dekorasyonu Önerileri

Küçük Oturma Odası Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

Sorunuz Mu Var?

Sormak istediğiniz, fikir almak istediğiniz dekorasyon ile alakalı her konuyu ''Yorum'' yaparak bize iletebilirsiniz.

👉 Bugüne kadar cevapladığımız sorular için; ''Soru&Cevap''.kategorimize bakabilirsiniz.

 

Görüşleriniz Bizim İçin Değerli

Okumuş olduğunuz yazımızı beğendiyseniz paylaşarak bize destek olabilir ya da yorum yaparak yazımızı geliştirmemize katkı sağlayabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.


Yorum yapın